KEDVES OLVASÓ!

Az utam mint bárki másnak tele volt buktatókkal, kihívásokkal és az élet mindíg    elém tolta az alternatív megoldásokat!

A kiváncsiságom, nyitottságom, tudásszomjam mindíg alternatív gyógymódok felé terelt.

Az általános iskolai  tanulmányaim nem voltak zökkenő mentesek.  Abban az időben  nem ismerték a hiperaktivitást, az  ADHD-t,  és a diszlexiát.  Így én is a megpecsételt gyerekek közé tartoztam.    Megbélyegezve, tele tanulási nehézségekkel sikerült még is  jó eredménnyel  leérettségiznem.

Gyógy masszőrként dolgoztam mikor a Kineziológiáról először hallottam egy vendégemtől.  Két hét múlva már ott ültem a kineziológia tanfolyamon, ahol felismertem, hogy a tanulási nehézségimet valójában a diszlexia okozza.

A nagyobbik lányom pont ebben az időben szintén tanulási nehézségekkel küzdött. Már hatodik osztályos volt és 2-es tanuló. A tanfolyamon tanultaknak köszönhetően kineziológiai szakemberhez vittem, és oldásoknak következtében sokkal jobban tudott tanulni, figyelni, felelni és a hetedik év végét 4,7 tanulmányi  eredménnyel zárta.

Ez a tapasztalás erősített meg az elhatározásomban, hogy kineziológus legyek.

  Letettem a természetgyógyász, majd később a kineziológiai vizsgát.  A vendégeimnek  számtalan akadállyal segítettem és segítek szembenézn. A találkozások  alkalmával rálátnak azokra a saját eszközeikre amelyek segítenek  problémáik megoldásában.

A kineziológia olyan  technikákat, eszközöket adott a kezembe, mellyel  sikeresen   fel lehet oldani a tudattalanban megbúvó blokkoló tényezőket.      Lehet az tanulási nehézség, párkapcsolati probléma, szorongás, döntésképtelenség, evési problémák…..stb

A kliensek számos problémával, kérdéssel kerestek fel miközben a saját lelkem elhanyagolva marad. Ennek súlyos következménye, hogy fizikai szinten teljesen összeestem. Segítségért egy kollégámhoz fordultam aki SCIO Biofeedbeck biorezonanciás géppel dolgozott.

Ez a speciális gép mért és  ,,kezelt” egyszerre  ami segített lábra állni.

A gyógyulásom arra ösztönzött, hogy kibővítsem a tudásom ezzel a csodás terápiás megoldással. Családom érdeklődve majd késöbb  követelőzve várta a tanfolyamokat, továbbképzéseket, hogy  rajtuk  gyakoroljak.  Anyukám,a legnagyobb kritikusom, bizalmatlanságát a laborleletében eltűnő csillagocskák és javuló közérzete győzte meg a SCIO hatásosságáról.

Célom segíteni azoknak az embereknek  akik az alternatív megoldásokat részesítik előnyben a testi, leki, szellemi  egyensúlyuk megtalálsa  és megőrzése érdekében!

Murvainé Krisztina