ZAPPER

ZAPPER MŰKÖDÉSE:

 Dr. Hulda R. Clark biológus, bioenergetikai  vizsgálatok  során   bizonyította, hogy minden    létformának  és  szerves  anyagnak – meghatározott sávszélességű –  frekvenciája  van, azaz:
Minden   szervezet  egy   adott sávszélességű   és   magasságú    saját-  frekvenciát     bocsát    ki.

Sok  súlyos krónikus betegség, különböző parazitikus terhelésekkel függ össze. 

Az élősködők több, ismert fejlődési szakaszon mennek keresztül. 

A tojásból mirazidok, stb. fejlődnek ki, míg  végül  kialakul  a  fejlett parazita. más fajtáknál lárva állapotról beszélhetünk.   A testet  igen  erősen  terhelő élősködőket azért nem ismerték fel a korábbi klinikai tesztek során, mivel ezeknél nyilvánvalóan más biológiai mechanizmusról van szó.

Egyéb  bacilusgazdákban,  úgymint:  állatok,  rovarok,  csigák… stb.   szervezetében.   A  laboratóriumi  vizsgálatok – lehetőségeiknek  megfelelően –   csak  a masszív esetekre koncentráltak.  Azokra az esetekre, amelyeket súlyos tünetek is kísértek, mint a hányás, láz, vérszegénység… és ezeknél élősködőket is találtak a székletben.  

disease, the medicine, health-4392164.jpg

 Ma   már   bizonyított   tény   hogy  az   élősködők   mérge  olyan  allergizáló   anyagokat   tartalmaz,   amelyek  különböző   idegen  fehérjékből   és   savakból   állnak,   tehát  szervezetünk   állandó    harcban   áll   ezekkel     az   anyagokkal.   Nem   minden   kórokozó    végzetes,  ám   azzá    válhat,   mivel betegségeket okozó folyamatokat  indít be, és vagy tart fenn.

Minden  szervezet,  egy adott  sávszélességű-   és  magasságú  sajátfrekvenciát bocsát   ki. Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb a saját-frekvenciája, amelyen  rezgéseket  sugároz.  További   felfedezés volt, hogy a mikroorganizmusok elektromos  áramot  nem   vezetnek   sajátfrekvencián,  ezért   ha azokat a saját-frekvenciájuk középértékével támadjuk, kibillennek egyensúlyukból. A zapper készülék pozitív töltésű áramot bocsát ki, ez tovább gyengíti a negatív töltésű élősködőket az elektromágneses állapotukban. Az áram általános csillapító,  illetve  gyengítő  hatást  fejt  ki minden idegen  organizmusra úgy, hogy az immunrendszer ezeket a betolakodókat már le tudja győzni. Az áram mindig a test-, illetve szerveink felületen folyik,  itt  fejti  ki elsődleges hatását. 

A legyengült szervezet immunrendszere képtelen legyőzni az élősködőket, a ZAPPER biorezonancia készülék használatával azonban megtisztíthatóvá válik.

A berendezésről:

A ZAPPER készülék, a szokványos színuszhullám helyett – 30 kHz-es tartományban – négyszög-pozitív hullámformát alkalmaz. Ez a négyszög hullám olyan áramfajta, amelynél az akkumulátorhoz hasonlóan, a pozitív feszültség nullára zuhan. Ellentétben a hálózati feszültségtől, ahol a színuszhullám pozitívról negatívra változik.

Használata mellett ajánljuk, hogy fogyasszon személyre szabott  készítményt mely a méregtelenítésben segít, és ásványi anyagokat. Erre legalkalmasabbak Parazita és virusirtó készitmények, vagy  az energy készítmények gyógycseppjei .  Az ezekkel folytatott kúra tökéletesen kiegészítheti az egyéb orvosi intézkedéseket.